Wi-Fi gratuit în mai multe staţii, printre care Sinaia, Piteşti, Târgu Jiu şi Caracal. VEZI întreaga listă

Staţiile de cale ferată Sinaia, Buşteni, Azuga, Ploieşti Sud, Piteşti, Târgu Jiu, Caracal şi Roşiorii de Vede beneficiază, începând de miercuri, de Wi-Fi gratuit, potrivit unui comunicat transmis de CFR SA.

683 afișări
Imaginea articolului Wi-Fi gratuit în mai multe staţii, printre care Sinaia, Piteşti, Târgu Jiu şi Caracal. VEZI întreaga listă

Wi-Fi gratuit în mai multe staţii, printre care Sinaia, Piteşti, Târgu Jiu şi Caracal. VEZI întreaga listă

Accesul la reţeaua wireless CFR Infrastructura are acoperire la casele de bilete, în sălile de aşteptare şi pe peroane.

Sistemul wireless este implementat de Societatea Telecomunicaţii CFR şi asigură acces simultan la internet pentru minimum 500 şi maximum 1.000 de utilizatori autentificaţi.

În perioada următoare, Societatea Telecomunicaţii CFR va finaliza acţiunea de furnizare a serviciului Wi-Fi gratuit şi pentru celelalte staţii de cale ferată de pe Valea Prahovei, respectiv Comarnic, Câmpina şi Predeal.

Societatea Telecomunicaţii CFR asigură accesul gratuit la reţeaua wireless şi în alte 20 de staţii de cale ferată, printre care Iaşi, Suceava, Bistriţa, Cluj, Oradea, Arad, Timişoara, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Braşov, Piteşti şi Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici