Wizz Air adaugă cinci aeronave în baza din Bucureşti şi creşte capacitatea din alte patru aeroporturi

Compania Wizz Air a anunţat miercuri că adaugă 5 aeronave în baza din Bucureşti şi că va creşte capacitatea operaţională pe alte 4 aeroporturi: Bacău, Cluj-Napoca, Iaşi şi Sibiu.

1012 afișări
Imaginea articolului Wizz Air adaugă cinci aeronave în baza din Bucureşti şi creşte capacitatea din alte patru aeroporturi

Un comunicat al companiei arată au fost încărcate locuri suplimentare pentru zboruri încă de vineri, 9 septembrie, iar Wizz Air va aduce prima dintre cele cinci noi aeronave Airbus A321 care se alătură flotei româneşti începând cu 4 octombrie.

De asemenea, compania aeriană a anunţat şi introducerea a trei rute noi de la Bucureşti către Atena, Praga şi Larnaca şi frecvenţe crescute pe 30 de rute existente, inclusiv către destinaţii cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid şi Tel Aviv.

În total, compania va adăuga 2,6 milioane de locuri suplimentare pieţei din România.

În plus, compania a anunţat şi tarife speciale pentru clienţii Blue Air. Pasagerii Blue Air afectaţi de suspendarea zborurilor pot rezerva zboruri Wizz Air de la 49,99 de euro.

„Wizz Air este încântată să facă o investiţie atât de importantă în Bucureşti şi România. Ştim cât de important este ca pasagerii să poată călători şi dorim să ne asigurăm clienţii că au opţiuni pentru a-şi planifica călătoriile. Cu 13,8 milioane de locuri care vor asigura operaţiunile pe rute noi şi extinse la tarife reduse către 36 de destinaţii dinspre România, precum şi tarifele noastre speciale pentru clienţii Blue Air, Wizz Air îşi consolidează angajamentul faţă de piaţa din România, continuând expansiunea noastră şi confirmând ferm Wizz Air ca lider de piaţă. Oferim acum un număr total de aproximativ 200 de rute din România”, a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici