Wizz Air anunţă două noi rute din România către Arabia Saudită

  • Wizz Air anunţă că va opera două noi rute din România către Arabia Saudită, din ianuarie 2023.
  • În total, Wizz Air a lansat joi 20 de rute, din 11 oraşe europene către trei destinaţii din Arabia Saudită.
  • Extinderea reţelei va aduce peste un milion de călători suplimentari în Arabia Saudită anul viitor.
278 afișări
Imaginea articolului Wizz Air anunţă două noi rute din România către Arabia Saudită

Din 9 ianuarie 2023, Wizz Air va oferi două zboruri săptămânale către Aeroportul Internaţional „King Khalid”, principalul aeroport care deserveşte Riad. În sezonul de iarnă 2022-2023, zborurile către capitala Arabiei Saudite vor fi operate în zilele de luni şi joi, iar în sezonul de vară din 2023, în fiecare luni şi vineri.

Situat în mijlocul Arabiei Saudite şi înconjurat de deşert, Riad este un spectaculos centru urban, cu o importanţă economică şi culturală semnificativă. Cu o istorie de secole, Riad este una dintre cele mai interesante metropole din Orientul Mijlociu. Aeroportul de care este deservit este, de asemenea, unul dintre cele mai mari din lume din punctul de vedere al suprafeţei.

Zborurile către Aeroportul Internaţional „King Abdulaziz” de lângă Jeddah, situat în vestul Arabiei Saudite, vor fi operate de două ori pe săptămână din Bucureşti, în fiecare marţi şi sâmbătă, începând cu 10 ianuarie 2023. Jeddah este unul dintre cele mai importante porturi din ţară. La vest de Mecca, oraşul-port Jeddah este o experienţă plină de cultură, tradiţie şi atracţii minunate.

„Arabia Saudită este una dintre cele mai interesante ţări din lume pentru aviaţie, prezentând un amestec eclectic de ocazii de călătorie cu destinaţii de neratat, nenumărate atracţii minunate şi o scenă culturală înfloritoare. Anunţul de astăzi vine în urma Memorandumului de Înţelegere pe care l-am semnat recent cu guvernul şi care ne permite să contribuim la creşterea turismului saudit şi a întregului său ecosistem~, spune József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

„Anunţul de astăzi privind cele 20 de noi rute către Arabia Saudită, operate din 11 oraşe europene, este unul dintre cele mai importante astfel de anunţuri din lume. Este o adevărată premieră pentru Wizz Air şi pentru Arabia Saudită şi deschide o poartă nouă şi accesibilă pentru vizitatorii din Europa, care va permite tuturor să vină şi să exploreze cea mai nouă şi interesantă destinaţie din lume. Acesta este deja un parteneriat excepţional şi anunţul de astăzi este doar începutul. Uşurăm mai mult ca niciodată călătoriile către Arabia Saudită şi suntem încrezători că opţiunile de călătorie sporite şi competitivitatea vor extinde opţiunile consumatorilor şi vor reduce costurile”, a declarat Fahd Hamidaddin, CEO şi membru în Consiliul Autorităţii Saudite de Turism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici