Wizz Air estimează întârzieri de nouă ore la două din cursele programate luni

Compania Wizz Air estimează întârzieri de nouă ore la cele două curse de luni, tur - retur către Roma şi Dortmund, şi de o oră şi jumătate la cursa Bucureşti - Cluj, a declarat pentru MEDIAFAX Natasei Kazmer, directorul de comunicaţii Wizz Air.

113 afișări
Imaginea articolului Wizz Air estimează întârzieri de nouă ore la două din cursele programate luni

Directorul Aeroportului Băneasa: Wizzair este campion la întârzieri

"Din cauza unei probleme tehnice la sistemul de aer condiţionat al aeronavei care trebuia să decoleze către Roma luni dimineaţa, sunt aşteptate întârzieri la următoarele curse: Bucureşti - Roma, Ciampino - Bucureşti, câte nouă ore, Bucureşti - Dortmund, Dortmund - Bucureşti, câte nouă ore, iar la cursa Bucureşti - Cluj, o oră şi jumătate", a precizat Natasei Kazmer.

 

 

Directorul Aeroportului "Aurel Vlaicu" Băneasa, Ştefan Mladin, a spus că va informa Ministerul Transporturilor despre întârzierile repetate ale avioanelor companiei Wizzair, după ce, luni dimineaţa, o aeronavă a companiei a întârziat decolarea mai mult de patru ore.

Mladin a declarat pentru MEDIAFAX că o aeronavă Wizzair care trebuia să plece la Roma, de pe Aeroportul Băneasa, luni, la 6.10, nu a decolat nici la această oră, ceea ce va produce întârzieri mari şi pentru celelalte zboruri pe care le avea programate avionul pentru ziua de luni.

"Cu aceste aeronave se fac două, trei curse pe zi, la 11.20 trebuia să plece la Dortmund", a explicat Mladin.

Directorul a mai spus că, din informaţiile pe care le deţine, aeronava nu a putut decola din cauza unei defecţiuni la sistemul de aer condiţionat.

Compania Wizzair este însă "campion la întârzieri", iar directorul aeroportului a spus că va informa Ministerul Transporturilor despre această situaţie şi va face o hârtie şi către companie, pentru a fi luate măsuri pentru ca aceste întârzieri repetate să nu mai existe.

"Nu ne putem bate joc de oameni, ministerul trebuie să ne sprijine în acest sens. Spaţiul pe aeroport este mic şi este greu să faci faţă dacă întârzierile sunt repetate, luni dimineaţa fiind momentul cu cel mai mare trafic pe Aeroportul «Aurel Vlaicu»", a explicat Mladin.

Mladin a spus că, din datele pe care le-a primit de la companie, este preconizat ca avionul pentru Dortmund să plece în jurul orei 19.00, dar, cel mai probabil, nu va pleca înainte de ora 21.00.

Directorul a spus şi că pasagerii sunt calmi în prezent, fiind informaţi despre situaţia creată de angajaţii aeroportului, "dar nu trebuie aşteptate clipele în care îşi vor pierde răbdare, ar trebui prevenită această situaţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici