Zăpada depusă a îngheţat pe Transalpina. Drumarii au intervenit de urgenţă

Zăpada depusă a îngheţat în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 67C - Transalpina, iar drumarii au intervenit de dimineaţă cu un utilaj cu lamă şi material antiderapant pe tronsonul dintre Rânca şi Obârşia Lotrului.

164 afișări
Imaginea articolului Zăpada depusă a îngheţat pe Transalpina. Drumarii au intervenit de urgenţă

Drumarii au intervenit, duminică dimineaţa, pe DN 67C, tronsonul cuprins între Rânca şi Obîrşia Lotrului.

S-a acţionat cu un utilaj cu lamă şi material antiderapant.

„A fost necesară intervenţia având în vedere că noaptea trecută (sâmbătă - n.r.)a nins nu foarte mult, dar vântul a bătut destul de tare şi temperaturile au scăzut, astfel că pe partea carosabilă a îngheţat zăpada depusă”, spun reprezentanţii DRDP Craiova.

De luni dimineaţa, de la ora 8.00, Transalpina se închide circulaţiei.

Drumarii fac apel la conducătorii auto să nu mai tranziteze acest sector de drum pentru că ei nu vor mai efectua revizii. Drumarii vor mai fi prin zonă doar pentru demontarea indicatoarelor rutiere, dar fără utilaje de deszăpezire, astfel că cei care nu vor respecta indicaţiile se expun unui real pericol dacă vor încerca să mai tranziteze acest sector de drum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici