Zece copii de la Grădiniţa "Brânduşa" din Capitală, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Patru copii s-au prezentat împreună cu părinţii, în noaptea de joi spre vineri, la spital, cu simptome ce indicau o posibilă toxiinfecţie alimentară, toţi fiind scolarizaţi la Grădiniţa Brânduşa din Sectorul 3 al Capitalei. Ulterior, alţi şase copii de la aceeaşi grădiniţă au ajuns la spital.

1764 afișări
Imaginea articolului Zece copii de la Grădiniţa "Brânduşa" din Capitală, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Zece copii de la Grădiniţa "Brânduşa" din Capitală, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, vineri, că noaptea trecută, poliţiştii de la Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că la un spital de copii au ajuns patru copii care prezentau simptomele unei posibile toxiinfecţii alimentare.

Cei mici au venit la spital însoţiţi de rude, au primit tratament, însă nu au rămas internaţi.

De asemenea, pe parcursul zilei de joi, alţi şase copii din cadrul aceleiaşi grădiniţe au ajuns la camerele de gardă ale spitalelor, însă nici aceştia nu au rămas internaţi, ci doar au primit îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba despre Grădiniţa Nr. 161 (Brânduşa) din Sectorul 3 al Capitalei.

La ora transmiterii ştirii, poliţiştii Secţiei 11 şi reprezentanţi ai DSP şi ANSVSA sunt la sediul unităţii şcolare pentru verificări şi recoltare de probe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici