Zece terenuri de sport din parcurile Capitalei au intrat în reabilitare

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, sâmbătă, că zece terenuri de sport din parcurile Circului, Băneasa, Izvor, Carol I, Tineretului şi Herăstrăul Nou au intrat în reabilitare.

113 afișări
Imaginea articolului Zece terenuri de sport din parcurile Capitalei au intrat în reabilitare

Zece terenuri de sport din parcurile Capitalei au intrat în reabilitare

Potrivit lui Nicuşor Dan, au intrat în reabilitare 10 terenuri de sport din parcurile Circului, Băneasa (reper Str. Ficusului), Izvor, Carol I , Tineretului, Herăstrul Nou (Roata Mare).

„În acest moment, lucrările sunt realizate în proporţie de 90%, urmând ca la sfârşitul lunii august toate terenurile de sport să fie funcţionale”, spune primarul general.

Lucrările derulate de ALPAB şi presupun reparaţii, înlocuire suprafaţă antiderapantă, reparaţii la structurile metalice perimetrale, înlocuire coşuri de baschet.

În paralel, spune Dan, se lucrează la modernizarea locurilor de joacă (3 locuri de joacă şi o zonă cu aparate de fitness) din Grădina Cişmigiu. Acum se demontează vechile echipamente, iar săptămâna viitoare va începe montarea celor noi. Termenul de execuţie este de maxim o lună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici