Zeci de percheziţii în vestul ţării într-un dosar de trafic de droguri

  • Zeci de percheziţii se desfăşoară luni dimineaţă în judeţele Arad şi Timiş, într-un dosar de trafic de droguri.
  • La finalul operaţiunii, aproape 90 de persoane vor fi duse la audieri.
477 afișări
Imaginea articolului Zeci de percheziţii în vestul ţării într-un dosar de trafic de droguri

Potrivit Poliţiei Române, luni, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, efectuează 56 de percheziţii domiciliare, în judeţele Arad şi Timiş „într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, toate în formă continuată”.

De asemenea, sunt puse în executare 89 de mandate de aducere, anunţă poliţiştii.

„S-a reţinut că, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, 45 de persoane ar fi deţinut şi comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC şi canabis) şi substanţe cu efect psihoactiv consumatorilor din judeţele Arad şi Timiş”, au precizat anchetatorii.

La acţiune participă poliţişti şi jandarmi din cinci judeţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici