Zeci de persoane au fost evacuate, iar o femeie a fost găsită inconştientă în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Galaţi

  • Un incendiu a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din oraşul Galaţi
  • Pompierii au evacuat zeci de persoane
  • Trei persoane în vârstă au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o femeie s-a intoxicat cu fum şi a fost găsită inconştientă în casă.
977 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane au fost evacuate, iar o femeie a fost găsită inconştientă în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Galaţi

Zeci de persoane au fost evacuate, iar o femeie a fost găsită inconştientă în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Galaţi

Incidentul s-a produs duminică noaptea. Incendiul a izbucnit la un apartament de la parterul blocului. Acesta a ars în întregime şi a produs un fum gros. Focul a fost stins de pompieri înainte să ajungă la celelalte apartamente.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU, Serviciul de Ambulanţă şi SMURD. Pompierii au evacuat 35 de persoane, mai multe dintre acestea deplasându-se cu greutate din cauza problemelor medicale. Trei vârstnici s-au intoxicat cu fum, au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au refuzat să fie transportaţi la spital. O femeie care s-a intoxicat cu fum, a fost găsită inconştientă în casă şi a fost dusă la spital.

„Pompierii au fost solicitaţi la un incendiu de apartament pe bld. Victor Papilian, blocul I2. S-au deplasat două autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, împreună cu o ambulanţă SAJ. Incendiul care a distrus apartamentul de la parter  a răspândit fum dens în tot blocul, astfel încât pompierii au mers la fiecare apartament pentru a anunţa persoanele. O femei surprinsă de fumul de pe casa scării a fost găsită inconştientă în casă. Cele 3 persoane vârstnice care au necesitat primul-ajutor din cauza intoxicării cu fum, nu au solicitat transportul la spital. După evacuarea completă a fumului, locatarii se vor întoarce în locuinţe”, au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi.

Pompierii au stabilit că, probabil, focul a pornit de la o lumânare aprinsă. Aceasta ar fi fost lăsată aprinsă în timpul nopţii de un tânăr care locuieşte în apartamentul distrus de incendiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici