Zeci de persoane au participat la un concurs de aruncat telefoane mobile vechi, la Timişoara - FOTO

Zeci de persoane au participat, sâmbătă, la un concurs de aruncat telefonul mobil, care s-a desfăşurat la Pădurea Verde din Timişoara, evenimentul dorind să atragă atenţia asupra necesităţii reciclării telefoanelor mobile uzate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

611 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane au participat la un concurs de aruncat telefoane mobile vechi, la Timişoara - FOTO

Zeci de persoane au participat la un concurs de aruncat telefoane mobile vechi, la Timişoara

Concursul de aruncat telefoane dotat cu premii în valoare de 2.500 de euro, printre care şi telefoane mobile noi, s-a desfăşurat pe categorii: femei, bărbaţi şi copii sub 12 ani.

Potrivit organizatorilor, fiecare participant a avut dreptul la două aruncări, aceştia având ca „taxă de înscriere” două telefoane mobile stricate sau degradate.

Concursul de la Timişoara a încheiat campania “Reciclează-ţi telefonul pentru educaţie”, o campanie de colectare a telefoanelor mobile vechi şi degradate în vederea reciclării acestora.

Fondurile strânse din reciclarea telefoanelor vor fi folosite pentru campania “Ore de Educaţie Ecologică în Şcolile din Timişoara”, care va demara în septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici