Zi de foc pentru salvamontiştii români. Au salvat peste o sută de persoane

  • Salvamontiştii români au salvat peste o sută de persoane în ultimele 24 de ore.
  • Misiunile s-au desfăşurat în toate zonele ţării.
311 afișări
Imaginea articolului Zi de foc pentru salvamontiştii români. Au salvat peste o sută de persoane

FOTO Salvamont România

Potrivit statisticilor, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 107 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

În urma intervenţiilor au fost salvate 107 persoane, iar dintre acestea 54 au fost predate echipajelor de la Ambulanţă şi SMURD pentru a fi transportate la spital.

Cele mai multe misiuni au avut echipele Salvamont din Caraş-Severin, Maramureş şi Harghita.

În ultimele 24 de ore, s-au mai primit 23 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană, au precizat duminică reprezentanţii Salvamont.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici