Zilele Porţilor Deschise la SNSPA, în săptămâna „Şcoala altfel”

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) deschide porţile în perioada 18-22 aprilie pentru liceenii care vor să vadă cum este la facultate.

768 afișări
Imaginea articolului Zilele Porţilor Deschise la SNSPA, în săptămâna „Şcoala altfel”

Zilele Porţilor Deschise la SNSPA, în săptămâna „Şcoala altfel” (Imagine: Thomas Dan/ Arhiva Mediafax Foto)

„În perioada 18-22 aprilie 2016, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează o serie de evenimente speciale pentru liceeni, integrate în perioada dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului naţional Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun”, se arată într-un comunicat de presă remis, joi, pentru agenţia MEDIAFAX.

Toate evenimentele se vor desfăşura la noul sediul al SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), între orele 10.00-18.00.

Programul pregătit pentru liceeni în cadrul „Zilelor Porţilor Deschise la SNSPA” cuprinde: cursuri deschise, simulări de stagii de practică, conferinţe, workshop-uri şi prelegeri.

În plus, elevii vor putea discuta cu studenţii şi profesorii din cadrul SNSPA, la standurile special amenajate, astfel încât toţi cei care doresc să susţină admiterea din vară să fie cât mai bine informaţi privind oferta educaţională a universităţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici