Zilele porţilor deschise. Publicul are acces gratuit vineri în Palatul vechi al BNR şi în sucursalele din mai multe judeţe

Publicul va avea vineri acces gratuit în Palatul vechi al BNR şi în sucursalele şi agenţiile băncii naţionale din mai multe judeţe, cu ocazia Zilelor porţilor deschise.

316 afișări
Imaginea articolului Zilele porţilor deschise. Publicul are acces gratuit vineri în Palatul vechi al BNR şi în sucursalele din mai multe judeţe

Zilele porţilor deschise. Publicul are acces gratuit vineri în Palatul vechi al BNR şi în sucursalele din mai multe judeţe

BNR anunţă că, pentru a marca împlinirea a 143 de ani de la înfiinţare, vineri, în intervalul 13.00-19.00 va avea loc evenimentul Zilele porţilor deschise la BNR. Evenimentul se va defăşura atât la sediul central al BNR din Bucureşti, cât şi la sucursalele şi agenţiile sale din teritoriu.

Publicul larg poate vizita, în cadrul tururilor ghidate organizate, Palatul Vechi al BNR, precum şi sucursalele regionale Cluj, Constanţa, Dolj şi Timiş şi agenţiile BNR din Argeş, Bihor, Braşov, Brăila, Buzău, Gorj, Maramureş, Sibiu şi Suceava.

Vizitatorii vor avea acces în Palatul Vechi al BNR din Bucureşti, cu intrare din str. Lipscani, nr. 25, şi vor putea vizita Sala veche a Consiliului de administraţie, precum şi fosta sală de operaţiuni - Sala ghişeelor. De asemenea, vor primi informaţii referitoare la istoria, arhitectura şi identitatea Băncii Naţionale a României, aceştia având ocazia să admire cele mai importante elemente ale expoziţiei permanente din Muzeul BNR, inclusiv un lingou de aur care face parte din rezerva băncii centrale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici