4.000 de bilete vândute până acum la meciul caritabil al Generaţiei de aur

Pentru meciul caritabil de la 19 septembrie, dintre Generaţia de aur şi FC Prietenia, de la Baia Mare, s-au comandat 10.000 de bilete şi s-au vândut în 3 zile deja 4.000, încasările urmând sã meargă către copilul lui Cosmin Paşcovici şi un tânăr din Săpânţa bolnav de nanism hipofizar.

1 afișare
Imaginea articolului 4.000 de bilete vândute până acum la meciul caritabil al Generaţiei de aur

4.000 de bilete vândute până acum la meciul caritabil al Generaţiei de aur

Pentru Generaţia de aur au confirmat deja prezenţa următorii: Florin Prunea, Ionuţ Lupescu, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Gheorghe Mihali, Emil Săndoi, Dorinel Munteanu, Ioan Sabău, Ion Vlădoiu, Ilie Dumitrescu, Viorel Moldovan, Iosif Rotariu, Marius Lăcătuş, Ioan Andone, Anton Doboş, Marius Cheregi, Florin Constantinovici, Cristian Dulca şi Ioan Timofte, şansele pentru Dan Petrescu şi Dumitru Stângaciu să ajungă la eveniment fiind de 50 la sută. Antrenorul echipei va fi Anghel Iordănescu.

Băiatul fostului jucător dinamovist Cosmin Paşcovici, Denis, care a suferit mai multe operaţii pe creier din cauza unei tumori, va împlini trei ani în săptămâna când se va disputa meciul. Celălalt beneficiar al donaţiei este un tânăr din localitatea Săpânţa, Petrişor, în vârstă de 12 ani, ce suferă de nanism hipofizar.

Fostul căpitan al tricolorilor Gheorghe Popescu a anunţat că va dona 5.000 de euro în contul destinat donaţiilor. Printre invitaţii la eveniment se numără fostul arbitru Ioan Crăciunescu, impresarul Victor Becali şi fostul asistent Dan Lăzărescu. Lovitura de începere a meciului o va da fostul fotbalist al echipei "Minerul", Costică Pânzaru. În deschiderea amicalului caritabil va concerta formaţia Sistem.

Cu o săptămână înainte de meci se va pune în vânzare o revista dedicată acestui eveniment, costând 5 lei, în care vor fi pozele protagoniştilor evenimentului de la Baia Mare. Încasările din vânzarea revistei vor merge de asemenea în contul donaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici