7 etape fără vitorie pentru Dinamo. FC Argeş se apropie la un punct de play-off, după ce s-a impus împotriva lui Dinamo

Dinamo Bucureşti a fost învinsă luni seara, pe teren propriu de FC Argeş, scor 1-2, în etapa a 27-a a Ligii 1. Argeşenii sunt pe locul 7, la un singur punct de un loc ce duce în play-off.

117 afișări
Imaginea articolului 7 etape fără vitorie pentru Dinamo. FC Argeş se apropie la un punct de play-off, după ce s-a impus împotriva lui Dinamo

7 etape fără vitorie pentru Dinamo. FC Argeş se apropie la un punct de play-off, după ce s-a impus împotriva lui Dinamo

Dinamo Bucureşti nu a mai reuşit o victorie în campionat de o lună şi jumătate, acumulând doar 2 puncte din ultimele 7 meciuri, în timp ce FC Argeş, care cocheta cu subsolul clasamentului la finele anului trecut, avea o singură înfrângere în ultimele 13 meciuri, înainte de partida de luni seara de pe stadionul din Bulevardul „Ştefan cel Mare”.

Argeşenii au dominat confruntatea din primele minute. În minutul 22, Turda a marcat un prim gol, anulat pentru poziţie de offside, gol care a anticipat însă prima reuşită validată pentru Argeşeni, din minutul 28.

Grecu a marcat din careu, după o fază făcută de Malele, care s-a debarasat în forţă de Puljic şi a pasat decisiv pentru 0-1.

Dinamo se regrupează şi trece pe lângă egalare, în minutul 34, Muşat respingând de pe linia porţii lovitura de cap a lui Ricardo Grigore.

„Câinii” au continuat să preseze după pauză, când Sorescu a ratat prima ocazie a reprizei, din poziţie unu la unu, fiind blocat de Greab. Golul egalizator vine în minutul 71, când Achim face o preluare de efect a centrării lui Sorescu şi rămâne singur pe linia de 6 metri, Greab fiind victimă sigură.

Dinamo îl mai pune de două ori la încercare pe Greab, care păstrează scorul de pe tabelă, pentru ca mai apoi argeşenii să rateze incredibil, Palic trimiţând o boltă ce trece puţin pe lângă poartă.

Golul victoriei argeşene a fost opera lui Malele, care a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 85.

Cu această victorie, FC Argeş face 36 de puncte şi se apropie la o singură lungime distanţă de locurile 5 şi 6 ocupate de FC Botoşani şi Academica Clinceni, cu 36 de puncte.

Etapa a 28-a ar putea fi decisivă pentru stabilirea play-off-ului, FC Argeş urmând să întâlnească în Trivale chiar pe Academica, în timp ce FC Botoşani va juca în deplasare la Astra Giurgiu, ocupanta locului 8, cu 35 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici