A fost sau nu intenţie la faultul lui Ramos asupra lui Salah? ProSport a stat de vorbă cu doi specialişti români din sporturile de contact

Tertip mişelesc sau gest involuntar fără nicio urmă de intenţie, procedeul prin care Sergio Ramos l-a scos din joc pe Mo Salah, în minutul 30 al finalei Ligii Campionilor, Real - Liverpool 3-1, a stârnit nenumărate controverse în privinţa stilului de joc practicat de căpitanul de pe Bernabeu.

5162 afișări
Imaginea articolului A fost sau nu intenţie la faultul lui Ramos asupra lui Salah? ProSport a stat de vorbă cu doi specialişti români din sporturile de contact

A fost sau nu intenţie la faultul lui Ramos asupra lui Salah? ProSport a stat de vorbă doi specialişti români din sporturile de contact

Perceput de simptatizanţii săi drept un posesor al unui repertoriu corect şi complet de anihilare a unui adversar, dar etichetat de fanii rivalelor doar un fundaş cinic cu intrări oribile, Ramos l-a scos din joc pe egiptean după un clinci care nu anunţa nimic.

Baletul sincron din jumătatea spaniolilor s-a încheiat cu Ramos prăvâlindu-se peste golgheterul din PL, după ce ambii fotbalişti au încercat să ia prim-planul ţinându-se reciproc. A învins forţa superioară a spaniolului, dar umărul stâng al egipteanului a cedat. Ieşit de pe teren în lacrimi, Salah a suferit doar o afecţiune a ligamentelor umărului.

ProSport a stat de vorbă cu doi oameni din sportul românesc care dezleagă dintr-o altă lumină cea mai controversată fază de la Kiev.

Răzvan Pîrcălabu - multiplu campion naţional şi preşedinte al FR de Lupte: "Instinctul de auto-apărare se dezvoltă după mii de ore de antrenamente"

Multiplu campion al României la lupte, Răzvan Pîrcălabu (39 de ani) îşi face mereu timp să privească şi partidele din Premier League. Susţinător al lui Liverpool, preşedintele Federaţiei de Lupte spune că nu a existat intenţie la Ramos. "E un ghinion al vieţii pentru Salah, eu aşa îl percep. M-am uitat atent la meci, şi eu sunt un fan al fotbalului de calitate, m-am uitat şi la reluări. Faultul lui Sergio Ramos n-a fost intenţionat. Eu consider că fundaşul spaniol merge pe principiul <<Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face!>>. Egipteanul ar fi putut să evite acea accidentare, dar lui îi lipseşte acel instinct de auto-conservare. El neavând auto-control, nu a reuşit să transforme acel contact într-un avantaj pentru el. E şi foarte greu de cultivat aşa ceva pentru un sportiv care nu provine din sporturile de contact", e de părere fiul lui Marin Pîrcălabu, campion european la lupte şi participant la Jocurile Olimpice.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici