A început Liga a doua. Vezi aici rezultatele primelor meciuri

  • Au avut loc 5 partide în prima zi de la revenirea ligii secunde din România
  • Unirea Slobozia, echipă nou promovată, a învins-o pe Turris, în timp ce ASU Poli a făcut 0-0 cu CS Mioveni
  • În cel mai tare meci al zilei, Gloria Buzău şi Concordia au încheiat la egalitate, 1-1
2084 afișări
Imaginea articolului A început Liga a doua. Vezi aici rezultatele primelor meciuri

Mediafax FOTO

Liga a doua a început cu o gafă uriaşă! Portarul celor de la Concordia a greşit grav în minutul 4 cu Gloria Buzău. A pierdut mingea când încerca să degajeze şi faza s-a încheiat cu gol. Fostul golgheter din Liga 1, Llullaku, a stabilit scorul final.

Fanii lui ASU Poli au aprins torţe la stadion vineri seară. Entuziasmul lor nu a ajutat echipa care a încheiat la egalitate, 0-0, cu CS Mioveni. Cea mai mare surpriză a avut loc la Slobozia. Gazdele de la Unirea, echipă nou promovată, au învins-o cu 1-0 pe Turris, cea care a fost la un pas de promovare sezonul trecut.
 

REZULTATE LIGA A II-A

  • ACS FOTBAL COMUNA RECEA 0-1 MIERCUREA CIUC
  • ASU POLI TIMIŞOARA 0-0 CS MIOVENI
  • CSM SLATINA 0-1 DUNĂREA CĂLĂRAŞI
  • FC UNIREA SLOBOZIA 1-0 TURRIS-OLTUL
  • GLORIA BUZĂU 1-1 CONCORDIA
 
Partidele Metaloglobus - Pandurii şi U Craiova 1948 - Ripensia nu se vor disputa în acest weekend din cauza rezultatelor pozitive cu COVID. Rapid va juca duminică la Târgu Jiu cu Viitorul, în timp ce în această etapă se va disputa şi duelul Petrolul - Farul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici