A murit Sir Stirling Moss, legenda Formulei 1

2751 afișări
Imaginea articolului A murit Sir Stirling Moss, legenda Formulei 1

A murit Sir Stirling Moss, legenda Formulei 1

Unul dintre marii piloţi din istoria Formulei 1 a murit la 90 de ani după o lungă luptă cu boala. Soţia lui Stirling Moss a declarat pentru Daily Mail că fostul mare pilot "a murit aşa cum a trăit, arătând minunat".

Stirling Moss, considerat cel mai mare pilot de Formula 1 care nu a cucerit niciodată titlul mondial, a avut şi o carieră de succes în TV şi afaceri.

Născut la Londra în 1929, Moss n-a devenit niciodată campion în sportul care l-a consacrat, însă a terminat de patru ori pe locul al doilea. A fost oricum admirat pentru talentul său din la volan indiferent de maşină şi a devenit faimos pentru că participa la mai multe curse de maşini în acelaşi timp cu Formula 1. S-a retras din competiţiile la nivel înalt în urma unui accident în 1962, dar a continuat să fie implicat în cursele cu motor pentru tot restul vieţii sale. După retragere s-a ocupat de afacerile familiei şi a avut o carieră în media.

A treia soţie şi cei doi copii au fost alături de el când a decedat, scrie Guardian.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici