A sărit un gard de 2 metri şi a intrat pe teren să facă poză cu Messi. A ieşit plângând: "Nu a meritat efortul"

  • În meciul Mallorca-Barcelona, scor 0-4, un fan al lui Messi a intrat pe teren în minutul 54
  • Îmbrăcat cu tricoul lui Messi de la naţionala Argentinei, a făcut poze cu Jordi Alba, dar a fost obligat să le şteargă
  • Fanul lui Messi a fost ajutat de oamenii de la securitate să intre pe teren
2271 afișări
Imaginea articolului A sărit un gard de 2 metri şi a intrat pe teren să facă poză cu Messi. A ieşit plângând: "Nu a meritat efortul"

A sărit un gard de 2 metri şi a intrat pe teren să facă poză cu Messi. A ieşit plângând: "Nu a meritat efortul"

Vineri, 12 iunie, s-a reluat fotbalul în Spania, iar autorităţile au decis ca toate meciurile să se joace fără spectatori. Nu şi la partida Mallorca-Barcelona, încheiată cu victoria campioanei, scor 0-4. În minutul 54 al partidei, un tânăr, fan al lui Messi, a încălcat toate regulile de securitate ale stadionului pentru a-l privi în ochi pe argentinian. A sărit un gard de 2 metri şi a fost ajutat de oamenii de la securitate să intre pe teren. 

"Am plănuit să fac asta înainte să apară coronavirus. Messi este idolul meu. Visul meu era să am o poză cu el şi să îl cunosc. Dar prima dată l-am văzut pe Jordi Alba şi mi-am făcut poză cu el. Apoi am mers spre Messi, dar din cauza virusului nu a vrut să facă poza. Apoi poliţiştii mi-au spus să şterg tot. Planul a eşuat din cauza stresului", a povestit fanul lui Messi, care s-a îmbrăcat cu tricoul starului Barcelonei de la naţionala Argentinei. 

"Nu cred că a meritat efortul. Jordi Alba a încercat să mă ignore", a mai spus fanul lui Messi, care a ieşit plângând de pe teren când a fost luat de poliţişti: "Mi-au cerut date despre mine şi urmează să aflu dacă voi fi amendat".

Barcelona este lider în campionat, cu 61 de puncte. Astăzi, Real Madrid joacă cu Eibar, de la ora 20:30. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici