A venit nota de plată pentru incidentele de la meciul Rapid – FCSB. Giuleştenii, sancţionaţi drastic

  • Incidentele din tribune, la meciul Rapid Bucureşti - FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat al Superligii, a determinat Liga Profesionistă de Fotbal să ia măsuri drastice.
  • Giuleştenii au interzis parţial accesul spectatorilor la următorul meci.
  • Ambele echipe au primit şi penalităţi financiare.
391 afișări
Imaginea articolului A venit nota de plată pentru incidentele de la meciul Rapid – FCSB. Giuleştenii, sancţionaţi drastic

A venit nota de plată pentru incidentele de la meciul Rapid – FCSB. Giuleştenii, sancţionaţi drastic

Mai mulţi fani ai echipelor Rapid Bucureşti şi FCSB au aprins torţe şi au aruncat cu fumingene la meciul direct din etapa a 30-a a sezonului regulat din campionat. Comisia de Disciplină a LPF a decis miercuri sancţiunile în cazul celor două echipe.

Astfel, clubul Rapid Bucureşti a fost sancţionat cu măsura organizării unui joc pe teren propriu cu interzicerea accesului spectatorilor în sectoarele 106, 107, 108, 109, 112, 113 şi 123 şi penalitate sportivă de 60.000 lei.

De asemenea, s-a decis şi sancţionarea clubului FC FCSB cu penalitate sportivă de 22.500 lei. Acelaşi club a mai primit o penalitate sportivă de 7.500 lei pentru incidentele de la meciul din deplasare cu Petrolul Ploieşti.

Pentru evenimente similare la meciul Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948, Comisia de Disciplină a dispus alte două penalităţi sportive în valoare de 33.750 de lei pentru Universitatea Craiova şi de 15.000 de lei pentru FC U Craiova.

Eliminat la meciul UTA Arad – FC U Craiova 1948, delegatul Eduard Zelgin, de la oaspeţi, a fost sancţionat cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 640 lei.

În aceeaşi şedinţă, Comisia de Disciplină a decis ca în cazul jucătorului de la Farul Constanţa, Grigoryan Narek, eliminat din joc, să aplice o sancţiune cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici