Abramovici îi va oferi lui Guardiola un contract de 18 milioane de lire sterline pe an

Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, îi va oferi fostului antrenor al echipei FC Barcelona, Pep Guardiola, un contract de 18 milioane de lire sterline pe an, pentru a prelua în vară conducerea tehnică a formaţiei londoneze.

242 afișări
Imaginea articolului Abramovici îi va oferi lui Guardiola un contract de 18 milioane de lire sterline pe an

Abramovici îi va oferi lui Guardiola un contract de 18 milioane de lire sterline pe an (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit sursei citate, Abramovici este foarte hotărât să obţină serviciile lui Guardiola, deşi acesta ar fi dorit şi de Bayern Munchen, Manchester United şi Manchester City, informează express.co.uk.

Roman Abramovici îi va oferi tehnicianului un contract pe trei ani, cu un salariu total de 54 de milioane de lire sterline, mai mult de dublu faţă de salariul celui mai bine plătit antrenor din fotbalul britanic, Alex Ferguson (Manchester United, 7,6 milioane de lire sterline pe an).

"Roman încă îl vrea pe Pep la echipă. El este opţiunea numărul unu şi Chelsea îi va face o ofertă importantă. Rafael Benitez va rămâne până la finalul sezonului. Obiectivul său este clasarea între primele patru şi câştigarea unui trofeu", a declarat un apropiat al lui Abramovici pentru Daily Express.

Guardiola a respins vara trecută trei oferte de la Abramovici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici