Absenţa lui Nadal de la Roland Garros ar fi "brutală" pentru sport - Federer

Roger Federer a declarat că speră ca Rafa Nadal să se recupereze la timp pentru Openul Franţei şi că ar fi o lovitură "brutală" pentru tenis dacă cel care a fost de 14 ori campion la Roland Garros ar lipsi anul acesta.

160 afișări
Imaginea articolului Absenţa lui Nadal de la Roland Garros ar fi "brutală" pentru sport - Federer

Absenţa lui Nadal de la Roland Garros ar fi "brutală" pentru sport - Federer

Nadal s-a confruntat cu o accidentare la şold suferită la Australian Open în ianuarie, iar temerile că spaniolul ar putea lipsi de la Grand Slam-ul de la Paris au crescut după ce s-a retras de la Openul Italiei din această săptămână.

Nadal a lipsit de la Madrid Open de săptămâna trecută şi a mai ratat turneele de la Indian Wells, Miami, Monte Carlo şi Barcelona.

"Ar fi brutal, ar fi greu pentru tenis dacă Rafa nu va fi acolo", a declarat Federer, de 20 de ori câştigător de Grand Slam, pentru Sky Sports, duminică, la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami.

"Încă mai sper, am văzut că s-a retras de la Roma, aşa că îi doresc tot binele din lume.

"Evident, Novak (Djokovic) nu a jucat atât de mult, aşa că sper că va fi şi el puternic, iar apoi toţi tinerii care vor veni şi ei", a adăugat Federer, care s-a retras din tenis anul trecut.

Nadal a participat la Openul Franţei în fiecare an, de când a câştigat la Paris, în 2005, primul dintre cele 22 de titluri majore ale sale, un record masculin. Turneul major pe zgură începe pe 28 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici