AC Milan a oficializat achiziţia portarului francez Mike Maignan de la Lille

  • Portarul francez Mike Maignan, câştigător al campionatului Franţei cu LOSC Lille, a semnat un contract cu AC Milan, au anunţat joi seara oficialii clubului.
  • În acest context, Ciprian Tătăruşanu rămâne în continuare a doua opţiune în poarta rossonerilor.
112 afișări
Imaginea articolului AC Milan a oficializat achiziţia portarului francez Mike Maignan de la Lille

„AC Milan este încântat să anunţe semnarea unui contract cu jucătorul francez Mike Maignan de la LOSC Lille, care se va alătura clubului începând cu 1 iulie 2021. Portarul a semnat un contract cu rossoneri până la 30 iunie 2026 şi va purta tricoul numărul 16.”, se precizează în comunicatul oficial al clubului.

Născut în Cayenne (Guayana franceză) la 3 iulie 1995, Mike Maignan a crescut în perioada junioratului în curtea lui Paris Saint-Germain. În vara anului 2015, s-a transferat la LOSC Lille, unde a avut 180 de apariţii în şase sezoane, câştigând titlul în Ligue 1, în sezonul recent încheiat.

După ce a jucat la toate categoriile de vârstă ale echipei naţionale franceze, de la Under 16 la Under 21, el a debutat la nivel internaţional, ca senior, în octombrie 2020 şi face acum parte din echipa de 26 de componenţi pentru Euro 2020.

La echipa milaneză evoluează şi portarul român Ciprian Tătăruşanu, care, după plecarea lui Donnarumma, ar fi avut o şansă de a deveni titular la AC Milan. Sosirea lui Maignan face ca românul să rămână în continuare a doua opţiune pentru postul de portar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici