AC Milan cere 8 milioane de euro pentru un transfer al lui Ronaldinho

AC Milan vrea ca gruparea braziliană Gremio Porto Alegre să plătească 8 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului Ronaldinho Gaucho, informează cotidianul Zero Hora.

30 afișări
Imaginea articolului AC Milan cere 8 milioane de euro pentru un transfer al lui Ronaldinho

AC Milan cere 8 milioane de euro pentru un transfer al lui Ronaldinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pentru ca Ronaldinho să plece (din Italia), cineva trebuie să plătească suma cerută de Milan", a declarat impresarul şi fratele jucătorului, Roberto De Assis, după o întrevedere cu vicepreşedintele AC Milan, Adriano Galliani.

Conform consilierului clubului Gremio, Cesar Cidade Dias, gruparea braziliană şi-a dorit un transfer gratuit şi i-a propus un contract de patru ani sportivului, dar pretenţiile milanezilor "complică mult" negocierile.

Roberto De Assis a spus că de Ronaldinho sunt interesate şi cluburi spaniole, americane şi engleze.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani nu mai este titular la AC Milan şi, conform preşedintelui clubului Gremio, Paulo Odone, vrea să părăsească Europa şi să revină în Brazilia, unde speră să ajungă să fie selecţionat pentru Cupa Mondială din 2014.

Porto Alegre este oraşul natal al lui Ronaldinho şi Gremio este clubul la care a debutat jucătorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici