AC Milan ia în considerare oferta primită pentru Kaka

Clubul AC Milan a recunoscut, joi, că a primit o ofertă "colosală" de la Manchester City pentru bazilianul Kaka şi se gândeşte la această propunere-record.

19 afișări
Imaginea articolului AC Milan ia în considerare oferta primită pentru Kaka

AC Milan ia în considerare oferta primită pentru Kaka (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Gruparea de pe San Siro a recunoscut pentru prima oară că a primit această ofertă, joi, prin intermediul canalului oficial de televiziune.

Mediaset, compania de televiziune deţinută de proprietarul grupării AC Milan, Silvio Berlusconi, susţine că reprezentanţii clubului din Manchester au făcut o ofertă de 150 de milioane de euro pentru câştigătorul Balonului de Aur din 2007, oferindu-i internaţionalului cariocas un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.

"Este un moment foarte delicat. Există în acest moment o ofertă din partea lui Manchester City pentru Kaka la care AC Milan se gândeşte. Faptul că ia în considerarea această ofertă nu înseamnă automat că o şi acceptă. Nu există o decizie definitivă în acest sens sau o afacere încheiată", a declarat prezentatorul de la Milan TV, Mauro Suma.

În cursul zile de joi au apărut mai multe informaţii contradictorii referitoare la oferta grupării din Premier League pentru atacantul brazilan în vârstă de 26 de ani.

Antrenorul secund al formaţiei Manchester City, Mark Bowen, a declarat, pentru BBC, că această tranzaţie este foarte aproape de a fi finalizată, în timp ce un site de internet arab de business a insistat că negocierile au eşuat.

Totuşi, antrenorul principal al grupării Manchester City, Mark Hughes, a ţinut să declare, într-o conferinţă de presă, că încă nimic nu este decis în privinţa acestui transfer.

"Am văzut diferite informaţii dar trebuie să avem în vedere că persoanele care au vorbit nu îl reprezintă nici pe proprietar (Sheikh Mansour), nici pe preşedinte (Khaldoon Al Mubarak). După părerea mea aceşti oameni nu ar trebui să se pronunţe pentru că toate afirmaţiile lor sunt neadevărate, deoarece negocierile sunt în plină desfăşurare. Este imposibil acum să spunem dacă aceste trasfer se va realiza, dar toate lumea va afla dacă vom avea ceva de spus", a declarat Hughes.

Cotidianul Gazzeta dello Sport a confirmat cele spuse de tehnicianul Mark Huges, susţinând că formaţia de pe San Siro a permis clubului Manchester City să înceapă negocierile cu atacantul Kaka, iar agentul de origine iraniană Kia Joorabchian se află în prezent în discuţii cu tatăl lui Kaka şi cu impresarul acestuia.

De asemenea, Kaka a declarat că este fericit la AC Milan şi şi-ar dori să rămână la formaţia de pe San Siro, dacă gruparea italiană nu intenţioneazăsă-l vândă. Cu toate acestea, jucătorul cariocas şi-a exprimat, în trecut, dorinţa de a evolua la un moment dat în cariera sa în Premier League.

Purtătorul de cuvânt al internaţionalului brazilian, Diogo Kotsho, a precizat că în acest moment atacantul cariocas este deja unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lume, astfel că nu partea financiară ar fi cea care să fie decisivă în acest trasfer: "Nu este imposibil ca Ricky (Kaka) să se trasfere la Manchester City atâta timp cât clubul englez este pregătit să demonstreze că poate deveni unul dintre cele mari bune din lume. Chiar şi aşa este foarte greu să ajungi la un acord cu AC Milan".

Citeşte şi:

Kaka dezminte că ar dori să părăsească echipa AC Milan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici