AC Milan l-a achiziţionat pe fundaşul Alessio Romagnoli

Fundaşul echipei AS Roma, Alessio Romagnoli, a semnat un contract pe cinci sezoane cu formaţia AC Milan, a anunţat, marţi, site-ul oficial al UEFA.

125 afișări
Imaginea articolului AC Milan l-a achiziţionat pe fundaşul Alessio Romagnoli

AC Milan l-a achiziţionat pe fundaşul Alessio Romagnoli (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

"Vreau să dau tot ce am mai bun pentru Milan. Este o onoare să joc aici şi mi-aş dori să pot purta tricoul cu numărul 13 care i-a aparţinut lui Alessandro Nesta", a declarat internaţionalul italian de tineret.

Alessio Romagnoli, în vârstă de 20 de ani, este un produs al clubului AS Roma, iar în sezonul precedent a fost împrumutat la Sampdoria Genova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici