AC Milan - Manchester United, scor 2-3, în optimile Ligii Campionilor

Formaţia italiană AC Milan a pierdut, scor 2-3 (1-1), partida susţinută, marţi, pe teren propriu, în faţa echipei engleze Manchester United, în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, informează site-ul UEFA.

24 afișări
Imaginea articolului AC Milan - Manchester United, scor 2-3, în optimile Ligii Campionilor

AC Milan - Manchester United, scor 2-3, în optimile Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile oaspeţilor au fost marcate de Scholes '36 şi Rooney '66, '74, în vreme ce reuşitele gazdelor au fost semnate de Ronaldinho '3 şi Seedorf '85.

În minutul 90+3, mijlocaşul echipei din Manchester, Carrick, a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene.

Tehnicianul echipei milaneze, Leonardo, a folosit următoarea formulă de start: Dida - Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini (Favalli '38) - Beckham (Seedorf '72), Pirlo, Ambrosini - Pato, Huntelaar (Inzaghi '77), Ronaldinho.

Antrenorul oaspeţilor, Alex Ferguson, a contant pe următorii jucători: Van der Sar - Rafael (Brown '90+2), Ferdinand, Evans, Evra - Fletcher, Carrick, Scholes - Nani (Valencia '65), Ji-Sung Park - Rooney.

Partida de pe arena San Siro din Milano a fost condusă de o brigadă de arbitri din Portugalia avându-l la centru pe Olegario Benquerenca, ajutat de asistenţii Jose Manuel Silva Cardinal şi Bertino Miranda, rezervă fiind Artur Soares Dias. Delegat UEFA pentru acest joc a fost olandezul Henk Kesler, observator pentru arbitri fiind nord-irlandezul Leslie Irvine.

Returul va avea loc pe data de 10 martie, pe arena Old Trafford din Manchester.

Vezi aici rezumatul video al meciului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici