AC Milan pregăteşte o ofertă de 40 de milioane de euro pentru Ronaldinho

Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie, miercuri, că oficialii clubului AC Milan pregătesc 40 de milioane de euro pentru achiziţionarea atacantului brazilian al echipei FC Barcelona, Ronaldinho, încercând astfel să contracareze oferta rivalilor de la Internazionale Milano.

1 afișare
Imaginea articolului AC Milan pregăteşte o ofertă de 40 de milioane de euro pentru Ronaldinho

AC Milan pregăteşte o ofertă de 40 de milioane de euro pentru Ronaldinho (presă)

În cazul în care ar accepta oferta Milanului, internaţionalul brazilian ar primi un salariu anual de 7,5 milioane de euro şi îşi va păstra încasările din drepturile de imagine.

Vicepreşedintele Milanului, Adriano Galliani, l-a mandatat pe Ernesto Bronzetti, consultantul cluburilor italiene în Spania, să trateze cu Roberto Assis, fratele şi impresarul jucătorului.

Sursa citată informează că Ronaldinho, care are un salariu stagional de opt milioane de euro la Barcelona, este nemulţumit de faptul că trebuie să cedeze clubului catalan 50 la sută din încasările avute din drepturile de imagine. De asemenea, dacă ar ajunge la o înţelegere cu Inter Milano, unde este legitimat Cristian Chivu, Ronaldinho ar trebui să cedeze clubului o cotă parte din drepturile de imagine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici