AC Milan - Şahtior Doneţk, scor 4-1

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), de campioana Europei, AC Milan, în etapa a III-a a grupei D a Ligii Campionilor.

3 afișări
Imaginea articolului AC Milan - Şahtior Doneţk, scor 4-1

AC Milan - Şahtior Doneţk, scor 4-1

Golurile învingătorilor au fost marcate de Gilardino '6, '14 şi Seedorf '62, '69, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Lucarelli, în minutul 51.

Fundaşul Răzvan Raţ a fost integralist la Şahtior Doneţk. Elevii lui Mircea Lucescu au fost susţinuţi pe San Siro de 200 de suporteri ucraineni şi de un grup de italieni veniţi special pentru atacantul Cristiano Lucarelli, transferat în această vară de la Livorno.

În celălalt meci al grupei D, echipa portugheză Benfica Lisabona a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia scoţiană Celtic Glasgow. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Cardozo, în minutul 87.

Clasament: 1. AC Milan 6 puncte, 2. Şahtior Doneţk 6 p, 3. Benfica Lisabona 3 p, 4. Celtic Glasgow 3 p.

Programul etapei a IV-a a grupei D, care va avea loc la 6 noiembrie, este următorul: Şahtior Doneţk - AC Milan şi Celtic Glasgow - Benfica Lisabona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici