AC Milan va avea o discuţie cu tehnicianul Ancelotti la finele sezonului

Proprietarul grupării AC Milan, premierul italian Silvio Berlusconi, a declarat, miercuri, că va avea o discuţie cu tehnicianul Carlo Ancelotti privind viitorul său la conducerea echipei lombarde la finele acestui sezon, informează AFP.

4 afișări

Conducerea clubului de pe arena San Siro, şi în special vicepreşedintele Adriano Galliani, a ţinut să reamintească faptul că Ancelotti mai este sub contract cu acest club până în iunie 2010, dezminţind astfel informaţiile apărute în presa italiană, referitoare la o posibile plecare a tehnicianului la finalul acestui sezon.

"Galliani are intenţia să discute cu tehnicanul, faţă în faţă, la finele sezonului, să vedem dacă vom continua împreună sau separat, indiferent de care vor fi rezultatele echipei AC Milan. Pot să vă asigur că nu am discutat despre un posibil succesor. Până când nu va sosi ziua în care Ancelotti nu va fi antrenorul nostru, nu vom avea nicio discuţie legată de acest subiect", a precizat Berlusconi.

Este pentru prima oară când ipoteza plecării tehnicianul Ancelotti este evocată de gruparea milaneză. Ancelotti a repetat în mai multe rânduri că îşi va duce la final contractul pe care îl are cu clubul de pe San Siro.

Presa internaţională a asociat, în ultima perioadă, numele antrenorului Carlo Ancelotti cu grupări ca Real Madrid şi Chelsea, care vor rămâne fără antrenor din sezonul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici