Academia Naţională de Fotbal a deschis înscrierile pentru cursul de scouting

În luna martie, Academia Naţională de Fotbal, în parteneriat cu IPSO Football, organizează cinci sesiuni de curs despre scouting, dedicate începătorilor, informează frf.ro.

188 afișări
Imaginea articolului Academia Naţională de Fotbal a deschis înscrierile pentru cursul de scouting

Academia Naţională de Fotbal a deschis înscrierile pentru cursul de scouting

Aceste prime sesiuni dedicate începătorilor vor oferi instrumente şi resurse utile celor care vor să activeze în acest domeniu şi, implicit, cluburilor. Partenerul educaţional pentru cursul de scouting este International Professional Scouting Organisation (IPSO), companie din Marea Britanie care a mai colaborat de-a lungul timpului cu Federaţia Poloneză de Fotbal, Sunderland AF, Malmo FC sau Slavia Praga.

Chiar dacă este dedicat începătorilor, în opinia organizatorilor este un curs captivant şi pentru cei care lucrează deja în domeniu sau pentru antrenorii care doresc să se perfecţioneze.

Totodată, cursul este potrivit pentru reprezentanţii Academiilor de fotbal din România.
Înscrierile sunt deschise până pe 10 martie, iar cursul va fi ţinut integral online, cursanţii urmând să primească la finalul zilelor de curs o diplomă care să ateste formarea absolvită.

Cele 5 workshopuri din luna martie vor fi continuate în luna mai cu o sesiune mai avansată, care vă fi găzduită la sediul FRF.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici