Accident ca pe autostradă în Formula 1 VIDEO

  • Marele Premiu al Toscanei a fost întrerupt din cauza accidentelor în două rânduri
  • În turul al 6-lea, 4 piloţi au abandonat după un accident cum rar vezi
  • Lewis Hamilton s-a impus până la urmă, pentru a 90-a oară în carieră
1855 afișări
Imaginea articolului Accident ca pe autostradă în Formula 1 VIDEO

Accident ca pe autostradă în Formula 1 VIDEO

A fost haos în Marele Premiu al Toscanei. Nu mai puţin de 9 piloţi au abandonat pe parcursul cursei. Totul a început încă din primul tur când Gasly şi Verstappen au ieşit din competiţie.

A venit apoi turul al 7-lea cu un accident teribil. Patru piloţi au fost implicaţi şi au fost nevoiţi să abandoneze. Pe final de cursă, Esteban Ocon a intrat şi el în parapet.
 
A fost pentru prima dată din 2016 când o cursă a fost oprită în două rânduri pentru curaţarea pistei. 
Cel care a profitat a fost Lewis Hamilton, aflat la al 90-lea succes din carieră într-o cursă.
 
Însă pilotul zilei a fost Alexander Albon. Puştiul cu origini thailandeze a obţinut primul podium din carieră la a 30-a cursă.
 
  • Evident, totul a fost haotic cu steagurile roşii. Sincer, sunt fericit să obţin podiumul. Pentru echipa care m-a sprijinit din prima zi. Este ceva ce mi-am dorit mereu şi dintr-un motiv sau altul nu reuşeam”, spune Alexander Albon, pilot Formula 1.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici