Accident soldat cu doi morţi la Raliul Dakar

Un camion care transporta echipament logistic pentru Raliul Dakar a avut o coliziune frontală cu un alt autovehicul, vineri, în Chile, accident în urma căruia au decedat două persoane, a anunţat poliţia chiliană.

7 afișări
Imaginea articolului Accident soldat cu doi morţi la Raliul Dakar

Accident soldat cu doi morţi la Raliul Dakar

Accidentul a avut loc în oraşul Pejerreyes, situat la 400 km nord de Santiago de Chile, pe drumul care va găzdui, luni, cea de a noua etapă din cursa Dakar 2009, între La Serena şi Copiapo. Camionul, care era destinat transportului de anvelope pentru concurenţi din cursă, este deţinut de o companie din Argentina şi era precedat de o maşină a organizatorilor Dakar.

Potrivit primelor date furnizate de poliţia locală, şoferul camionului argentinianul Marcelo Sanchez a intrat pe contrasens, dintr-un motiv încă necunoscut, şi a lovit frontal un alt vehicul mai mic. Cei doi ocupanţi ai vehiculului, dintre care un cetăţean peruvian, au murit pe loc.

Şoferul camionului care lucra pentru Dakar a scăpat nevătămat şi a fost plasat în închisoare preventivă pentru a fi anchetat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici