Accident teribil al lui Mick Schumacher în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite

  • Mick Schumacher s-a accidentat în virajul 12 în Q2, în a doua parte a calificărilor la Marele Premiu al Arabiei Saudite.
  • Schumacher a declarat că este "bine din punct de vedere fizic", dar a fost transportat cu elicopterul la spital pentru "verificări suplimentare de precauţie"
4971 afișări
Imaginea articolului Accident teribil al lui Mick Schumacher în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite

Sursa Foto: Twitter Formula 1

Mick Schumacher a fost transportat cu avionul la spital pentru verificări de precauţie în urma unui accident înfricoşător de mare viteză în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Schumacher a pierdut controlul maşinii sale Haas într-o secţiune de mare viteză de pe cel mai rapid circuit stradal din Formula 1 şi s-a izbit lateral de bariere în virajul 12 la aproximativ 270 de km/h, potrivit Sky Sports.

Germanul, fiul legendei Formulei 1 Michael Schumacher, era conştient şi a vorbit cu medicii înainte de a fi dus cu o ambulanţă la centrul medical.

S-a spus că se simte "bine din punct de vedere fizic", dar a fost transportat la spital cu un elicopter pentru mai multe verificări de precauţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici