Accidentare gravă în timpul meciului Real Madrid - Arsenal. Marco Asensio a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat al genunchiului | VIDEO

Sezonul a început cum nu se poate mai prost pentru Marco Asensio. Mijlocaşul de 23 de ani al clubului Real Madrid a suferit o accidentare care îl va ţine departe de terenul de fotbal între 8 şi 9 luni.

1402 afișări
Imaginea articolului Accidentare gravă în timpul meciului Real Madrid - Arsenal. Marco Asensio a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat al genunchiului | VIDEO

Accidentare gravă în timpul meciului Real Madrid - Arsenal. Marco Asensio a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat al genunchiului | VIDEO

În amicalul disputat contra formaţiei londoneze, Arsenal, după ce a marcat un gol şi a avut evoluţii spectaculoase, a venit un moment dificil pentru jucătorul spaniol. În minutul 64, Asensio a căzut la pământ după o lovitură cu un adversar şi a fost nevoit să abandoneze terenul în ambulanţă, după care a fost transportat la spital.

Din primele informaţii, mijlocaşul ar fi suferit o ruptură a ligamentului încrucişat al genunchiului stâng.

Dacă accidentarea se confirmă va fi o veste grea atât pentru echipă, dar mai ales pentru jucător, care a revenit din vacanţă mai puternic din punct de vedere fizic şi a demonstrat că este într-o formă foarte bună pentru a face un sezon perfect.

Potrivit jurnaliştilor de la Marca, Asensio i-a "înnebunit pe jucătorii lui Arsenal, dar şi pe spectatorii din Washington", care l-au aplaudat pentru fazele reuşite în timpul meciului. La final, după accidentare, oamenii prezenţi pe stadion i-au strigat numele şi l-au aplaudat din nou, dar de data aceasta cu o dorinţă de a nu fi păţit ceva grav.

După remiza cu Arsenal, scor 2-2, în cadrul conferinţei de presă, tehnicianul Zinedine Zidane a precizat:

"Suntem îngrijoraţi, este genunchiul. A plecat direct la spital pentru a face investigaţii. Dar veştile sunt proaste, iar asta este cea mai grea zi a noastră. Suntem afectaţi".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici