Accidentare gravă pentru fotbalistul echipei Arsenal, Aaron Ramsey - VIDEO

Mijlocaşul formaţiei Arsenal, Aaron Ramsey, a fost accidentat grav la piciorul drept, sâmbătă, în urma unui fault îngrozitor al lui Ryan Shawcross, în meciul cu Stoke City, scor 3-1, în campionatul Angliei.

246 afișări
Imaginea articolului Accidentare gravă pentru fotbalistul echipei Arsenal, Aaron Ramsey - VIDEO

Accidentare gravă pentru fotbalistul echipei Arsenal, Aaron Ramsey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În minutul 67, Shawcross l-a faultat violent la piciorul drept pe tânărul fotbalist galez, de doar 19 ani. Imaginile accidentării au fost atât de violente încât canalul Sky Sports, care transmitea meciul în direct, a refuzat să dea reluări.

Ramsey a rămas mult timp la pământ, părăsind terenul cu mască de oxigen şi pe targă, el fiind transportat de urgenţă la un spital londonez pentru teste amănunţite.

Coechipierii săi, extrem de afectaţi, au rămas mult timp în jurul lui, pe teren.

Shawcross, eliminat şi traumatizat de incident, a părăsit terenul plângând.

"Ştim că este o accidentare foarte gravă şi va lipsi mult timp de pe teren. Este a treia accidentare de acest gen şi nu cred că aceste faulturi oribile sunt o coincidenţă. Nu este acceptabil ca un jucător să fie accidentat în acest mod", a declarat Arsene Wenger, reamintind de gravele accidentări suferite de Eduardo faultat deTaylor (Birmingham) în 2008 şi Diaby, faultat de Smith (Sunderland) în 2005.

Aaron Ramsey a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu

Mijlocaşul formaţiei Arsenal a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la meciul de sâmbătă şi va fi indisponibil cel puţin până la finalul acestui sezon, a anunţat clubul londonez.

Potrivit grupării engleze, jucătorul în vârstă de 19 ani a fost operat, dar încă nu a fost stabilită o dată pentru revenirea sa în teren.

Shawcross, convocat la naţionala Angliei deşi l-a accidentat grav pe Ramsey

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, l-a convocat pe Ryan Shawcross pentru meciul amical cu Egiptul, de miercuri, de la Londra, la câteva ore după eliminarea fundaşului de la Stoke City în urma unui fault violent asupra internaţionalul galez de la Arsenal, Aaron Ramsey.

După ce a fost informat de incident, Capello şi secundul său, Franco Baldini, au întârziat anunţul componenţei echipei, pentru a se hotărî în privinţa convocării lui Shawcross, care şi-a cerut scuze pentru gestul făcut.

Meciul amical cu Egiptul va avea loc pe stadionul Wembley.

Cei 24 de jucători reţinuţi pentru amicalul cu Egiptul:

Portari: David James (Portsmouth), Robert Green (West Ham), Joe Hart (Birmingham)

Fundaşi: Wes Brown (Manchester United), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham), Joleon Lescott (Manchester City), Ryan Shawcross (Stoke City), Leighton Baines (Everton), Stephen Warnock (Aston Villa)

Mijlocaşi: James Milner (Aston Villa), David Beckham (AC Milan/ITA), Theo Walcott (Arsenal), Frank Lampard (Chelsea), Gareth Barry (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool), Michael Carrick (Manchester United), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Stewart Downing (Aston Villa)

Atacanţi: Emile Heskey (Aston Villa), Jermain Defoe (Tottenham), Wayne Rooney (Manchester United), Peter Crouch (Tottenham), Carlton Cole (West Ham).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici