Aceasta ar putea fi cea mai mare umilinţă îndurată de Cristiano Ronaldo. Ferguson a dezvăluit singurul punct fix din 11-le său ideal

Privind înapoi la cariera sa de peste 30 de ani la Old Trafford, scoţianul explică că singurul punct fix al unei echipe formate din cei mai buni jucători ai săi ar fi unul dintre cei mai puţin celebri. Şi nici măcar nu este un atacant!

16726 afișări
Imaginea articolului Aceasta ar putea fi cea mai mare umilinţă îndurată de Cristiano Ronaldo. Ferguson a dezvăluit singurul punct fix din 11-le său ideal

Aceasta ar putea fi cea mai mare umilinţă îndurată de Cristiano Ronaldo. Ferguson a dezvăluit singurul punct fix din 11-le său ideal

13 titluri în Premier League, 2 Ligi ale Campionilor şi nenumărate alte trofee pentru managerul care a marcat ultimii 30 de ani de fotbal. Acum 35 de ani, pe 6 noiembrie 1986 a început aventura lui la cârma echipei Manchester United. 

În The Sun, Sir Alex a explicat că singurul punct fix al unei echipe formate din jucătorii săi ar fi unul dintre cei mai puţin celebri. Este vorba despre Denis Iriwn.

„În timpul unui joc la Highbury, a ratat o pasă la ultima minge, Bergkamp (n.r. - Arsenal) a luat mingea şi a marcat. După meci, presa l-a întrebat dacă este dezamăgit. Dar el a spus „Ei bine, o greşeală la fiecare 10 ani nu este o medie rea”. A fost un jucător incredibil”

„Nu vreau să critic sau să nu-i respect pe niciunul dintre jucătorii pe care i-am avut în cariera mea la Manchester United, dar doar 4 dintre ei merită eticheta de fotbalist de talie mondială”, scrie Sir Alex în cartea sa „Leading”. „Cantona, Giggs, Scholes şi Ronaldo. Şi dintre toţi 4, Cristiano a fost ca vârful splendid al unui frumos brad de Crăciun”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici