Acord între Mutu şi Della Vale: Contract până în 2013 şi 12 de milioane de euro

Agenţia Calciomercato a anunţat, sâmbătă, că Adrian Mutu şi preşedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, au ajuns la un acord privind prelungirea până în 2013 a contractului, internaţionalul român urmând să încaseze în următorii cinci ani aproximativ 12 milioane de euro.

15 afișări
Imaginea articolului Acord între Mutu şi Della Vale: Contract până în 2013 şi 12 de milioane de euro

Acord între Mutu şi Della Vale: Contract până în 2013 şi 12 de milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Mutu mai are contract cu Fiorentina până în 2011 şi s-a întâlnit, vineri, împreună cu agentul său, Alessandro Moggi, cu preşedintele clubului toscan, Andrea Della Valle. Internaţionalul român, care potrivit presei italiene urma să părăsească Fiorentina în această vară pentru a se transfera la AS Roma, refuzase până în prezent prelungirea contractului, deoarece nu exista un acord în privinţa termenilor noii înţelegeri.

Potrivit agenţiei Calciomercato, în urma discuţiei cu Della Valle, Mutu îşi va prelungi cu doi ani acordul cu Fiorentina şi va încasa un salariu de aproximativ 2,4 milioane de euro pe sezon, faţă de 1,6 milioane de euro, cât are în prezent. "Restul detaliilor, adică premiile individuale care vor fi incluse în contractul românului, vor fi stabilite la începutul săptămânii viitoare de directorul sportiv Pantaleo Corvino împreună cu agentul Alessandro Moggi. Practic, Mutu s-a legat pe viaţă de Fiorentina, urmând să prelungească precedentul acord cu doi ani", a scris sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici