Acordul de difuzare a Premier League în China a fost încheiat cu efect imediat

  • Premier League şi-a reziliat contractul de transmisie în valoare de 564 milioane de lire sterline cu compania ce trasmite în China.
  • Măsura este cu efect imediat.
708 afișări
Imaginea articolului  Acordul de difuzare a Premier League în China a fost încheiat cu efect imediat

Premier League: Acordul de difuzare în China a fost încheiat cu efect imediat

China a fost cel mai profitabil teritoriu extern în care s-au vândut drepturi de televiziune a celui mai puternic campionat din lume. Înţelegere s-a semnat în 2019 pentru trei sezone.

Motivele rezilierii conform BBC sunt mai degrabă financiare decât politice.

Conform BBC serviciul de streaming PPTV nu a achitat în martie suma de 160 de milioane de lire sterline.

Într-o declaraţie, joi, Premier League a declarat: "Premier League confirmă că şi-a reziliat astăzi acordurile pentru acoperirea Premier League în China cu licenţiatul său din acestă zonă.

"Premier League nu va comenta în continuare aceast subiect în această etapă."

PPTV este deţinută de Suning Holdings, grupul chinez care deţine, de asemenea, o participaţie la Inter Milano din Serie A.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici