Acţiunile AS Roma scad la Milano. Clubul de fotbal a fost vândut unui miliardar din Texas

  • Clubul de fotbal italian AS Roma a fost achiziţionat de miliardarul Daniel Friedkin din Texas într-o tranzacţie în valoare de 591 mil. euro
  • Tranzacţia s-a făcut după săptămâni de negocieri cu privire la un preţ de achiziţie care să ia în calcul impactul pandemiei coronavirusului asupra sportului, scrie Financial Times.
  • Joi după-amiază acţiunile AS Roma scădeau la bursa de la Milano cu 3,2%
454 afișări
Imaginea articolului Acţiunile AS Roma scad la Milano. Clubul de fotbal a fost vândut unui miliardar din Texas

Acţiunile AS Roma scad la Milano după ce clubul de fotbal a fost vândut unui miliardar din Texas pentru 591 mil. euro

Clubul de fotbal italian AS Roma a fost achiziţionat de miliardarul Daniel Friedkin din Texas într-o tranzacţie în valoare de 591 mil. euro, după săptămâni de negocieri cu privire la un preţ de achiziţie care să ia în calcul impactul pandemiei coronavirusului asupra sportului, scrie Financial Times.

Acţionarii echipei din Seria A, printre care şi pe James Palotta, preşedintele clubului, au anunţat vânzarea către Friedkin Group, vehiculul de investiţii condus de Friedkin.

Astfel Daniel Friedkin a achiziţionat 86,6% dintre acţiunile clubului. Joi după-amiază acţiunile AS Roma scădeau la bursa de la Milano cu 3,2%, ceea ce înseamnă o capitalizare de 339 miliarde de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
club,
as roma,
roma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici