Adefemi regretă că a încercat să se transfere în Austria fără acordul FC Rapid

Mijlocaşul nigerian Olubayo Adefemi, a declarat, luni, că regretă faptul că a încercat să se transfere la formaţia austriacă SC Rheindorf Altach fără a avea acordul conducerii FC Rapid, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

42 afișări
Imaginea articolului Adefemi regretă că a încercat să se transfere în Austria fără acordul FC Rapid

Adefemi regretă că a încercat să se transfere în Austria fără acordul FC Rapid

"Mi-am dat seama că n-am procedat bine, dar am fost sfătuit greşit de către unele persoane care mi-au spus altceva, cu toate că realitatea era alta. Îmi pare rău şi sper să demonstrez că merit să joc din nou la Rapid. Ştiu că nu va fi uşor, probabil că noul antrenor are nevoie de timp pentru a mă cunoaşte, dar sunt hotărât să mă bat pentru a-mi recâştiga postul de titular", a spus Adefemi, al cărui contract cu Rapid expiră în anul 2011.

Adefemi, care a lipsit timp de trei luni de la pregătirile echipei giuleştene, s-a alăturat în week-end lotului echipei giuleştene. De la începutul anului, mijlocaşul s-a antrenat cu formaţia austriacă SCR Altach.

Olubayo Adefemi a semnat la 3 februarie un contract valabil până în vară cu opţiune de prelungire pe încă doi ani cu gruparea SC Rheindorf Altach, conform site-ului oficial al grupării austriece. În vârstă de 23 de ani, Adefemi a fost prezentat oficial de SC Rheindorf Altach împreună cu atacantul muntenegrean Srdan Radonjici, fost jucător în Danemarca, la Odense BK.

Fundaşul nigerian, care evoluase până în vara trecută la Hapoel Bnei Lod, în Israel, a semnat cu Rapid la începutul sezonului 2008-2009, din postura de jucător liber de contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici