Adidas a încurcat Rusia cu Serbia. Echipa de fotbal a Rusiei a rămas fără tricouri înainte de meciul cu Belgia

Echipa naţională de fotbal a Rusiei a refuzat să poarte un echipament nou realizat de compania Adidas, la meciul cu Belgia, de sâmbătă, din preliminariile EURO 2020, scor 1-4, din cauza unei erori a producătorului.

437 afișări
Imaginea articolului Adidas a încurcat Rusia cu Serbia. Echipa de fotbal a Rusiei a rămas fără tricouri înainte de meciul cu Belgia

Manevră de PR a companiei Adidas sau eroare umană? A trimis echipei de fotbal a Rusiei tricouri în culorile Serbiei. Cu ce s-au îmbrăcat sportivii ruşi la meciul cu Belgia

Potrivit The Independent, culorile prezente pe mânecile noilor tricouri realizat de Adidas - roşu, albastru şi alb - au fost poziţionate invers faţă de culorile prezente pe drapelul Rusiei, asemănându-se astfel cu steagul Serbiei. Astfel, Federaţia Rusă a refuzat să poarte noua îmbrăcăminte la meciul cu Belgia.

În schimb, la meciul disputat la Sankt Petersburg, scor 1-4, ruşii au ales să evolueze în tricourile vechi, cu care s-au prezentat în restul campaniei de calificare pentru EURO 2020. Acestea au fost produse tot de Adidas, însă cu un aspect diferit - culoare predominantă roşie şi inserţii albe.

Tricourile refuzate de Rusia au fost lansate la începutul lunii noiembrie şi erau destinate Campionatului European din 2020. În urma nemulţumirilor prezentate, sunt şanse mari ca acestea să fie modificate înaintea turneului final.

Rusia a obţinut calificarea la Campionatul European din 2020, fiind pe locul 2 în grupa I de calificare, cu 21 de puncte şi un meci rămas de disputat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
rusia,
adidas,
echipament

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici