Adrian Cristea: E o tragedie ce s-a întâmplat cu Neşu, să sperăm că nu va rămâne cu sechele

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Adrian Cristea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este alături de jucătorul echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, accidentat grav în timpul unui antrenament, şi că speră ca acesta să nu rămână cu sechele.

231 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea: E o tragedie ce s-a întâmplat cu Neşu, să sperăm că nu va rămâne cu sechele

Adrian Cristea: E o tragedie ce s-a întâmplat cu Neşu, să sperăm că nu va rămâne cu sechele (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Cristea a precizat că este mai puţin important dacă Neşu va mai juca fotbal, primordială fiind recuperarea sa. "E o tragedie ce s-a întâmplat cu Neşu, acum importantă e viaţa. Să sperăm că nu va rămâne cu sechele. Dacă va reveni sau nu pe gazon cred că e pe planul doi. Sperăm cu toţii să-şi revină", a spus Adrian Cristea.

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, a caracterizat drept regretabilă accidentarea lui Neşu. "Sperăm cu toţii să revină cât mai repede", a adăugat el.

Mihai Neşu s-a accidentat la coloană, marţi, în timpul unui antrenament, în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost operat, în aceeaşi zi, timp de cinci ore, pentru refacerea verteblrei fracturate. Medicii au afirmat imediat după intervenţia chirurgicală că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Joi, medicul FC Utrecht, Simon Goedegebuure, a declarat că "situaţia e încă foarte gravă" în cazul lui Mihai Neşu şi că intervenţia chirurgicală nu "a evidenţiat existenţa unei paraplegii complete sau incomplete".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici