Adrian Cristea: Sunt mai multe echipe ce se bat la titlu, sperăm să ne aflăm şi noi printre ele

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Adrian Cristea, a declarat, marţi, la plecarea în cantonamentul din Austria, că în sezonul viitor va exista un număr considerabil de echipe care se vor bate la titlu şi speră ca şi formaţia sa să se numere printre ele.

341 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea: Sunt mai multe echipe ce se bat la titlu, sperăm să ne aflăm şi noi printre ele

Adrian Cristea: Sunt mai multe echipe ce se bat la titlu, sperăm să ne aflăm şi noi printre ele (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Obiectivul nostru e unul îndrăzneţ, rămâne doar să ni-l îndeplinim. Steaua şi Rapid se bat la titlu cu siguranţă, dar sunt mai multe echipe care au acest obiectiv. Sperăm să ne numărăm şi noi printre cele care vor lupta pentru campionat", a spus Cristea.

Adrian Cristea este de părere că eventuala venire a fostului rapidist Costin Lazăr la "U" Cluj ar însemna un mare plus pentru echipa sa.

"Îl ştiu de multă vreme pe Costin Lazăr, e un fotbalist foarte bun. Cred că ar aduce un mare plus de valoare echipei dacă s-ar înţelege cu conducerea. Eu nu ştiu ce şanse sunt ca el să vină aici, dar sper să ajungă la un acord. Despre Ionel Dănciulescu pot spune la fel, că e un jucător valoros. Cred că şi el s-ar potrivi la Universitatea", a afirmat Cristea.

Oficialii Universităţii Cluj au anunţat că obiectivul formaţiei pentru sezonul care urmează e ocuparea unuia dintre primele patru locuri în Liga I şi calificarea în finala Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici