Adrian Cristea: Sunt pregătit să demonstrez că sunt un jucător bun şi pot să ajut pe Standard

Mijlocaşul Adrian Cristea, împrumutat de Petrolul Ploieşti la Standard Liege, echipă antrenată de Mircea Rednic, a declarat că este pregătit să demonstreze că este un jucător bun şi poate ajuta la îndeplinirea obiectivelor clubului belgian.

384 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea: Sunt pregătit să demonstrez că sunt un jucător bun şi pot să ajut pe Standard

Adrian Cristea (Imagine: Victor Ciupuligă/Mediafax Foto)

"Sunt foarte bucuros că mă aflu aici şi sper să devin un jucător important pentru echipă. Îl cunosc foarte bine pe Mircea Rednic, am lucrat cu el la Dinamo şi câteva luni la Petrolul. Sper să fac lucruri bune cu el aici. Sunt încrezător, sunt pregătit să demonstrez că sunt un jucător bun şi să ajut clubul să-şi realizeze obiectivele. Am auzit de Standard, normal, de titlurile câştigate şi de meciurile disputate în Europa. Sper să învăţ cât mai repede franceza, să mă ajute în comunicarea cu jucătorii şi în viaţa de zi cu zi", a declarat Cristea, pentru site-ul oficial al clubului Standard Liege.

Cristea, născut la 30 noiembrie 1983, a fost împrumutat până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire.

Mijlocaşul român este prezentat de site-urile belgiene ca un "distrugător de inimi" şi un personaj prezent deseori în paginile tabloidelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici