Adrian Falub a fost demis de la conducerea tehnică a Unirii Alba Iulia

Antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, a fost demis, luni, din funcţia pe care o deţinea la gruparea ardeleană, alături de acesta fiind concediat şi secundul Francisc Dican.

28 afișări
Imaginea articolului Adrian Falub a fost demis de la conducerea tehnică a Unirii Alba Iulia

Adrian Falub a fost demis de la conducerea teahnică a Unirii Alba Iulia (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Potrivit acţionarului grupării ardelene, Marian Sarmeş, interimatul va fi asigurat de Adrian Himcinschi şi de Adrian Bicheşi. "Negocierile cu italianul Materazzi au căzut, motivul fiind faptul că peninsularul nu cunoaşte îndeajuns campionatul românesc", a declarat Sarmeş, la finalul şedinţei Consiliului de Administraţie al grupării ardelene.

Unirea Alba Iulia a promovat, sezonul trecut, în prima ligă, după cinci ani petrecuţi în eşalonul secund. Falub a fost numit în funcţie la 8 aprilie 2009.

După disputarea a 20 de etape, Unirea Alba Iulia ocupă penultima poziţie cu 14 puncte, la şase puncte de ultimul loc care asigură rămânerea în prima ligă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici