Adrian Ilie neagă interesul FC Steaua pentru Dario Fernandez şi Leonard

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea din Bulevardul Ghencea nu este interesată de mijlocaşul argentinian Dario Fernandez (Panionios) şi de fundaşul belgian Philippe Leonard, liber de contract, aşa cum susţin ziarele din Grecia şi Belgia.

1 afișare
Imaginea articolului Adrian Ilie neagă interesul FC Steaua pentru Dario Fernandez şi Leonard

Adrian Ilie neagă interesul FC Steaua pentru Dario Fernandez şi Leonard

"Nu este adevărat cu Dario Fernandez. De Leonard acum aud prima oară", a spus Ilie.

"Dario merge la Steaua", scrie, sâmbătă, cotidianul grec Day News. "Interesul Stelei pentru Fernandez datează din vară, însă «mariajul» va avea loc în această iarnă. Românii au oferit o sumă importantă pentru achiziţionarea mijlocaşului argentinian, după unele surse rămânând de pus la punct doar mici detalii pentru perfectarea transferului. Fernandez va semna un contract pe trei ani, pentru o sumă care ajunge la 700.000 de euro", a notat sursa citată.

Presa elenă a menţionat că meciul de duminică de pe teren propriu împotriva echipei OFI Heraklion, din etapa a XIV-a a campionatului Greciei, va fi ultimul pentru Fernandez în tricoul lui Panionios.

Totodată, presa belgiană anunţa că fundaşul Philippe Leonard, ultima oară la Feyenoord Rotterdam, este aproape de a semna un contract cu Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici