Adrian Ilie: Nu mă aşteptam să facem un meci aşa de prost

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat că nu se aştepta ca "roş-albaştrii" să joace "aşa de prost" în meciul cu Universitatea Cluj, pierdut, sâmbătă, cu scorul de 1-2, adăugând că spera că jucătorii vor da dovadă de mai multă ambiţie după eşecul din Liga Campionilor, cu FC Sevilla.

2 afișări
Imaginea articolului Adrian Ilie: Nu mă aşteptam să facem un meci aşa de prost

Adrian Ilie: Nu mă aşteptam să facem un meci aşa de prost

"Mă aşteptam să facem un meci bun astăzi şi să avem ambiţie mai multă după înfrângerea din Liga Campionilor, nu invers. Am avut o deplasare grea la Sevilla, unde am pierdut cu 1-2, şi am fost criticaţi deşi spaniolii au patru sau cinci trofee în ultimii ani. A urmat această deplasare grea la Cluj, unde gazdele au avut o ambţie foarte mare astăzi. Am înscris primii astăzi şi ne aşteptam să câştigăm, dar clujenii au avut o reacţie bună. Nu mă aşteptam să facem un meci aşa de prost azi", a subliniat Ilie.

El a menţionat că aşteaptă o schimbare de atitudine la jucători şi nu consideră că în urma acestui rezultat se impun sancţiuni la echipă. "Trebuie să facem ceva schimbări la echipă, dar schimbarea trebuie să aibă loc la jucători pentru că avem un lot valoros. Nu ştiu dacă acesta a fost ultimul meci al lui Pedrazzini. Nu vrem să sancţionăm pe nimeni pentru că avem meciuri din trei în trei zile. Avem nevoie de o reacţie, dar reacţia trebuie să vină de la jucători", a precizat Adrian Ilie.

Portarul Robinson Zapata nu crede că înfrângerea în faţa ultimei clasate din Liga I este o ruşine pentru Steaua: "Trebuie să muncim mai mult. Nu este neapărat o ruşine că ne-a bătut echipa de pe ultimul loc. Trebuie să revenim pentru că Steaua este un club mare, cu pretenţii şi cu jucători importanţi".

Antrenorul echipei Steaua, Massimo Pedrazzini, nu a participat la conferinţa de presă de la finalul partidei, observatorul Victor Ciocan anunţând că gruparea din Bulevardul Ghencea va fi penalizată pentru acest lucru, conform regulamentului LPF. În schimb, Pedrazzini a rămas în vestiar timp de aproximativ o oră după încheierea meciului, împreună cu jucătorii şi ceilalţi membri ai staff-ului tehnic. La discuţie a participat şi Adrian Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici