Adrian Ilie: Steaua nu este echipa federaţiei, a făcut performanţă în Europa

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că formaţia din Bulevardul Ghencea nu este echipa Federaţiei Române de Fotbal, "roş-albaştrii" făcând performanţă în Europa pe propriile puteri.

18 afișări
Imaginea articolului Adrian Ilie: Steaua nu este echipa federaţiei, a făcut performanţă în Europa

Adrian Ilie: Steaua nu este echipa federaţiei, a făcut performanţă în Europa (Imagine: Mediafax Foto)

"Steaua nu este echipa federaţiei. Steaua a făcut performanţă în Europa. A ajuns în grupele Ligii Campionilor trecând de fiecare dată de barajul tururilor preliminare şi nu ştiu dacă altă echipă de la noi ar fi trecut de acele tururi, dovadă că Steaua a fost singura care a reuşit. Că nicio echipă românească nu are încă forţa de a se lupta cu echipe precum Arsenal sau Sevilla, este altceva. Dar Steaua e singura echipă din România care a jucat în grupele Ligii Campionilor şi să nu uităm de faptul că a ajuns mereu şi în fazele superioare ale Cupei UEFA", a spus Ilie.

Adrian Ilie a reacţionat astfel la declaraţiile preşedintelui grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, care a afirmat la Sport.ro că este normal ca locul doi să fie al Stelei, echipă agreată de FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici