Adrian Mititelu: Am avut două penaltiuri, Alexandru Tudor este piază rea pentru Universitatea

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, sâmbătă, că arbitrul Alexandru Tudor trebuia să dicteze două lovituri de pedeapsă în favoarea echipei craiovene, calificându-l pe acesta drept "piază rea".

29 afișări
Imaginea articolului Adrian Mititelu: Am avut două penaltiuri, Alexandru Tudor este piază rea pentru Universitatea

Adrian Mititelu: Am avut două penaltiuri, Alexandru Tudor este piază rea pentru Universitatea (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Astăzi trebuia să câştigăm. Echipa este aproape de ceea ce îmi doresc. Cu greu cred că vom pierde în acest campionat. Am avut două penaltiuri, nu înţeleg de ce domnul Tudor nu le-a dat, de fapt pentru noi este piază rea. Anul trecut ne-a arbitrat în prima etapă cu Dinamo, am început tot cu un egal. Ne-a arbitrat atunci în meciul de Cupă, când ne-a refuzat calificarea (n.r. - Tudor a arbitrat meciul Universitatea - CFR, scor 0-1, din sferturile de finală ale Cupei României, disputat pe 18 noiembrie 2009). Sper ca domnul Vasile Avram (n.r. - preşedintele CCA) să delege săptămâna viitoare, la meciul cu Steaua, tot un arbitru precum Tudor, care să fie drastic cu echipele gazde. Să nu ne dea vreun începător, Steaua - Craiova este un meci foarte important", a spus Adrian Mititelu după meciul cu CFR Cluj.

Echipa Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania campioanei României, CFR Cluj, în prima etapă a sezonului 2010/2011 al Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici